ARCKEZELÉS

Ultrasonic  System - anti-aging sejt szintű kezelés

A hatóanyagok legmagasabb koncentrációját tartalmazó kezelés. Látványosan feszesíti az arcbőrt, újrastrukturálja a kötőszövetet, késlelteti a kollagén és az elasztin pusztulását ill. segíti regenerációjukat. A kollagén képződés alapját képező Organikus szilíciumot, Hyaluronsavat, Vitamin komplexet tartalmazó sejtregeneráló és erős antioxidáns kezelés. Antioxidáns hatásának köszönhetően rendkívül eredményesen lassítja az öregedési folyamatokat.

A rádiófrekvenciás hullámokkal történő elektroporézis a sejtmembránon keresztül protein csatornákat nyit meg, melyeken szinte szabadon áramlanak be a hatóanyagok a sejtekbe és a sejtek közötti térbe. A készülék segítségével 0,2 - 10 cm (!) mélységig igen nagy mennyiségben lehet bejuttatni a bőrfelületre felvitt hatóanyagokat, melyek az egyszerű felkenéshez képest 1200% - kal magasabb koncentrációban mutathatók ki a szubkutiszban. ( bőraljában) Az így bedolgozott anyagok kifejtik sejtszintű hatásukat, a bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá sugárzóbbá válik és a ráncok már az első kezelés után érzékelhetően csökkennek.

 

HYALURONSAVAS, ULTRAHANG KEZELÉSArcra és nyakra: 5500 Ft.

 

arckezelés, parafango, parafango iszap, iszappakolás

Botox hatású ránctalanító kezelés!

Sok nőnek okoz gondot az arcán megjelenő ráncok látványa. Viszont az is igaz, hogy sokan nem mernek, vagy nem akarnak plasztikai sebészhez fordulni. Inkább a kozmetikai eljárások között keresnek megoldásokat.

Aktív növényi hatóanyag tartalmával képes az izom összehúzódások következtében kialakult, már meglévő mimikai ráncok feltöltésére, kisimítására, a bőr rugalmasságának helyreállítására és feszesítésére. A kozmetikusok ezt a kezelést tartják a leghatékonyabb eljárásnak, amely a természetes hatóanyagok felhasználásával a leginkább képes a BOTOX hatását elérni mellékhatások és fájdalom nélkül.

 

Már az egy kezelés után látványos az eredmény!

Főbb hatóanyaga: Argirelin, amely a botoxhoz hasonló hatást fejt ki. A kifejlesztett természetes "BOTOX-kivonat" képes az izom összehúzódások részleges gátlására. Képes a sejtregenerálódás felgyorsítására, a bőr tömörségének és feszességének helyreállítására.

A hosszantartó hatás eléréséhez érdemes kúra szerűen (legalább 4 alkalommal),2 hetente ismételni a kezelést.

 

Az arckezelés jótékony hatásai:

 • Letisztítás,
 • radír,
 • feszesítő arcnasszázs,
 • Botox szérumos pakolás,
 • Parefango maszk,
 • a kezelés időtartama: 50 perc

 

arckezelés, parafango, parafango iszap, iszappakolás

Arc- nyak- dekoltázs fiatalítás

Mesterfokon hyaluronsav vagy kollagén segítségévelSokan az öregedésnél csak a fiatalító kozmetikai beavatkozásoktól félnek jobban. A hyaluronsav a fiatalság elixírje, azonban egy sokoldalú, természetes anyag, mely az emberi szervezetben is megtalálható. Öregedés gátló, anti-aging hatásának köszönhetően a kozmetikában nagyon jól alkalmazható.Az ajánlat a legmodernebb hatóanyagokkal történő bőrfiatalító kezelést tartalmazzaHyaluronsavval , Parafango és vitaminokban gazdag krémekkel történik.A hyarulonsav segít visszaállítani a bőr rugalmasságát, simaságát a hidratáció fokozásával. A szövetekbe jutva feltölti és élénkíti a bőrt. A kezelés segítségével pedig a bőr mélyebb rétegeibe is könnyedén eljut. Igazán látványos hatás eléréséhez érdemes kúra szerűen (legalább 4 alkalommal), hetente ismételni a kezelést. Valamint a napi 1,5-2 liter folyadék elfogyasztása javasolt.Első lépésben történik a bőr letisztítása hyaluronsavas arctisztító lemosó tejjel. Ezt követi a peelinges hámlasztás, melyjel a bőr elhalt hámrétegét távolítjuk el. Ha ezekkel az előkészítő lépésekkel megvagyunk, hyaluronsavat parafango maszk segítségével juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe és jöhet a bőrt feltöltő, ránckisimító, szépítő hatóanyagokban bővelkedő krémmel és szérummal történő arc és dekoltázs masszázs. A kezelés végére friss, tiszta, üde és nem utolsó sorban fiatal, kisimult bőrrel távozhatunk.A kezelés menete:
 • Arc-nyak-dekoltázs leradírozása,
 • Átmasszírozása, (finom óvatos mozdulatokkal)
 • hyaluronsav , kollagén iszappakolással,
arckezelés, parafango, parafango iszap, iszappakolás

ARANYLÁZ, 24 KARÁT TISZTASÁGÚ ARANNYAL

Tengeri eredetű mikro-kollagénnel és arckezelés, parafango, parafango iszap, iszappakolás

A kezelés menete:

Tisztás után felrakjuk az arcra a 24k aranyat és kollagént , hyaluronsavat tartalmazó ampullát rendkívül látványosan kisimítja a szem körüli ráncokat, sötét karikákat halványítja, ezek utána teljes felszívódásig masszírozzuk. A élettani hatásai következő: Csökkenti a puffadtság jeleit az ödémát!

 

Az arckezelés jótékony hatásai:

 • A vitalitás életenergia növekedése,
 • csökkenti a vízveszteséget a bőrben,
 • serkenti a vese-meridián működését,
 • az energia-anyagcserét befolyásolja,
 • fényvédő képessége magas fokú,
 • arckontúr megemelkedik.
  • arckezelés, parafango, parafango iszap, iszappakolás

  arckezelés, parafango, parafango iszap, iszappakolás